helllo, hi….

Hi, Hello…

Disini rumah baru saya, untuk menuangkan segala yang ada dipikiran, tentang apa saja yang akan/sudah terlintas di kepala. blog ini dikasih name inthegarage soalnya sederhana saja, waktu daftar blog ini sedang denger lagu in the garage by the one and only WEEZER. damn lagu ini bener2 ear catching banget, lagu ini terus berputar2 di kepala gak bisa hilang, apalagi melodi harmonikanya bener2 bagus, udah gitu ada referensi ke kiss ama x-men lengkap banget ya hehehe🙂.

Jadi untuk post yang pertama isinya hi dan llirik in the garage. mudah2an saya cukup tabah untuk terus mengisi blog ini heheh….. :a)

In The Garage

Weezer

I’ve got the Dungeon Master’s Guide.
I’ve got a 12-sided die.
I’ve got Kitty Pryde
And Nightcrawler too
Waiting there for me.
Yes I do, I do.

I’ve got posters on the wall,
My favorite rock group, KISS.
I’ve got Ace Frehley.
I’ve got Peter Criss
Waiting there for me.
Yes I do, I do

[chorus]
In the garage, I feel safe.
No one cares about my ways.
In the garage where I belong.
No one hears me sing this song.
In the garage.

I’ve got an electric guitar.
I play my stupid songs.
I write these stupid words
And I love every one
Waiting there for me.
Yes I do, I do.

[chorus]

In the garage. Neaarrah!

[chorus]

In the garage, I feel safe.
No one laughs about my ways.
In the garage where I belong.
No one hears me (x4)

No one hears me sing this song

ps.

Eh menemukan satu lagi bug di editor yang saya pake waktu nulis ini🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: